33 / 817-92-82

Diecezji Bielsko-Żywieckiej w Szczyrku

Nasi goście

Ministranci z Czechowic

W czerwcowy weekend (12-14) swoje rekolekcje przeżywała grupa ministrantów z Czechowic - Dziedzic. Przybyli wraz ze swoim opiekunem, księdzem Andrzejem Kuźmą.

Fundacja Centrum Edukacyjne Rodziny

Pierwszą grupą wakacyjną, która gościła w naszym ośrodku aż 10 dni była Fundacja Centrum Edukacyjne Rodziny z Warszawy. Grupa liczyła 30 uczestników wraz z opiekunem - księdzem Andrzejem Krzesińskim, kierowniczką grupy - Sylwią Jaźwińską i opiekunami: Pawłem i Elżbietą. Miejmy nadzieję, że czas który spędzili (codzienne wycieczki w góry, Msze święte z konferencjami księdza Andrzeja, gry i zabawy na boisku, wspólne ognisko) pozwolił 'naładowac akumulatory' na cały rok...

Kraków

Od 21-26.07.2017 rekolekcje wakacyjne przeżywała grupa Rodzin z Krakowa wraz z Ojcem Witoldem Młodkowskim.

Opole

W dniach od 27.07-02.08.2017 w naszym ośrodku gościliśmy Oazę Dzieci Bożych z Opola. Opiekunem grupy był ksiądz Przemysław Król.

Gorzyce Wielkie

Kolejny sierpniowy tydzień gościła w naszym ośrodku grupa młodych ludzi wraz z opiekunem, księdzem Tomaszem Śleziakiem.

CHMURA TAGÓW

Dom rekolekcyjny,